Menu

Language

Search

twt lange lengte
12-11-2018

Voor een aantal maatvoeringen in de materialen FEP, PFA en PTFE is het nu ook mogelijk om nóg langere continue lengtes op haspel te produceren dan onze huidige standaard 300/500 mtr rollen/haspels.
Hierdoor kunt u, naar gelang de applicatie, een zeer lange verbinding maken zonder onderbrekingen of koppelstukken. Een bijkomend voordeel is dat er meerdere lengtes uit 1 lengte verkregen kunnen worden wat een minimaal verlies aan reststukken slang oplevert.

expo-sceuropa_munich
07-11-2018

Bezoek onze stand tijdens Semicon Europa, welke wordt gehouden in München van 13 tot en met 16 november 2018. Polyfluor Plastics bv presenteert haar producten en diensten in de halfgeleider industrie graag aan u op stand A4707. Ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw uitdagingen!

brainport industries logo klein
22-10-2018

Polyfluor Plastics is toegetreden tot het netwerk van Brainport Industries. Internationale OEMs die zich bezighouden met high mix, low volume, high complexity machinebouw besteden steeds vaker niet alleen de fabricage, maar ook de ontwikkeling en de engineering uit aan strategische toeleveranciers.