Menu

Language

Search

Summer
11-06-2018

De vakantieperiode komt er weer aan en de meesten gaan op korte termijn op vakantie. Polyfluor Plastics blijft geopend tijdens de vakantieperiode, weliswaar met een beperkte bezetting. Leveringen blijven tijdens deze periode gewoon mogelijk. Namens alle collega’s van Polyfluor alvast een prettige vakantie!

dual containment
04-06-2018

Dubbelwandige slangen worden gebruikt om extra beveiliging te bieden tegen lekken in toepassingen waarin gevaarlijke vloeistoffen worden getransporteerd. Het product bestaat uit twee buizen, de een in de andere, en zij worden "primaire buis" (binnenbuis) en "secundaire buis" (buitenbuis) genoemd.

Solar1
09-04-2018

Op donderdag 5 april is vol trots de TU Delft Solar Boat '18 onthuld. Het was een feestelijke bijeenkomst op een prachtige locatie bij Bayards Aluminium Constructies Group. Een project als het Solar Boat Team is belangrijk voor de ontwikkeling van de scheepvaartindustrie (en de wereld in het algemeen), omdat zij duurzaamheid bevordert. Een van van de verborgen doelen van het Solar Boat Team is bewustwording van het belang van gebruik van duurzame materialen.