Menu

Language

Search

P-PTFE-FEP-krimpkous-thumb
09-10-2017

Krimpslangen zijn verkrijgbaar bij Polyfluor Plastics in verschillende maten, materialen en kleuren. Onze range bestaat uit de materialen: PTFE, FEP, PFA, Polyolefin, Viton, Kynar, PEEK of PVDF. 
Een speciale uitvoering uit de range van de Fluorpolymeren krimpslangen is de duale krimpslang. Een duale krimpslang bestaat uit 2 lagen; de buitenste laag is PTFE en de binnenlaag bestaat uit FEP.

PTFE film
11-09-2017

Polyfluor levert een breed gamma aan films. Beschikbaar in PFA, FEP, ETFE, PVDF, ECTFE, gegoten PTFE en PTFE PF film. Deze folies kunnen toepast worden in veel applicaties in diverse industrieën; waaronder medische, farmaceutische, elektrische en composietvorming industrie.

zx100k blauw
26-06-2017

De succesvolle kunststof ZX100-K welke veel toepast wordt in machines voor de voedselverwerking, is nu in ook leverbaar in de optisch detecteerbare kleur blauw. Kunststof machineonderdelen die in contact komen met voedingsmiddelen mogen geen giftige stoffen afgeven. Om enig gezondheidsrisico uit te sluiten zijn er wereldwijd regels opgesteld.