Menu

Language

Search

 • formule-PTFE-thumb

  PTFE

  PTFE wordt aangetast door sommige alkali metalen (gesmolten of in oplossing) en zeldzame fluorverbindingen bij hoge temperaturen en/of drukken. Sommige organische en gehalogeneerde oplosmiddelen worden geabsorbeerd waardoor kleine dimensionele veranderingen ontstaan, maar deze effecten zijn fysiek en ook omkeerbaar.

 • formule-FEP-thumb

  FEP

  Hoewel FEP vergelijkbaar is met PTFE, zijn er een aantal duidelijke verschillen. Het heeft een iets hogere wrijvingscoëfficiënt, lagere continue werktemperatuur en is transparanter dan PTFE. FEP heeft ook een betere gas- en damp permeabiliteit waarden en uitstekende UV-transmissie.

 • formule-PFA-thumb

  PFA

  PFA werd ontwikkeld om de continue gebruikstemperatuur van FEP compound te verhogen. Tevens kan PFA op langere continue lengtes geëxtrudeerd worden dan PTFE.

 • formule-PVDF-thumb

  PVDF

  PVDF is uitermate geschikt voor toepassingen die een uitstekende chemische resistentie, een hoge mate van zuiverheid en superieure mechanische eigenschappen vereisen. PVDF wordt vaak gebruikt als een bekleding of beschermmantel in chemische industrie toepassingen.

 • formule-ECTFE-thumb

  ECTFE

  ECTFE compound, ook wel bekend als Halar®, wordt veel toegepast in applicaties waarbij afdichtende beschermende eigenschappen vereist zijn. Producten van ECTFE hebben uitstekende mechanische, chemische en elektrische eigenschappen.

   

 • PCTFE-thumb

  PCTFE

  PCTFE wordt veel gebruikt in ruimtevaart toepassingen vanwege de extreem lage uitgaswaarde. PCTFE is ook ideaal voor cryogene toepassing. Producten van PCTFE hebben uitstekende fysische, mechanische en elektrische eigenschappen, vuurbestendig, chemische weerstand en lage vochtabsorptie.

 • formule-PEEK-thumb

  PEEK

  PEEK wordt over het algemeen beschouwd als één van de best presterende thermoplasten in de wereld. PEEK biedt uitzonderlijke prestaties over een breed scala van temperaturen en extreme omstandigheden. heeft een unieke combinatie van uitzonderlijke thermische, mechanische en chemische weerstand eigenschappen