Menu

Language

Search

 • P-PTFE-krimpslang-thumb

  PTFE slangen

  Polyfluor Plastics levert een breed gamma aan PTFE slangen. In zowel gladde of gegolfde uitvoering (spiraal en parallel), inch-, metrische- als AWG uitvoering. PTFE slangen zijn leverbaar op rechte lengten, bundels of haspels, evenals warm gebogen uitvoeringen + gemodificeerd PTFE.

 • P-PTFE-gepigmenteerd-gemarkeerd-thumb

  PTFE, gepigmenteerd

  In veeleisende applicaties waar kleuridentificatie is vereist, kunt u bij Polyfluor Plastics terecht voor gekleurde PTFE slangen. Ook PTFE slangen met lengte- en dwarsstrepen behoren tot de mogelijkheden. Gekleurde of gemarkeerde PTFE slangen worden o.a. toegepast in röntgen toepassingen met o.a. BaSo4 alsmede als identificatie voor medium die door de slang wordt getransporteerd.

 • P-Cleanroom-versterkte-tubing-thumb

  PTFE liners

  PTFE is door de combinatie van een lage wrijvingscoëfficiënt en hoge temperatuursbestendigheid uitermate geschikt voor geleiding van o.a. aluminium lasdraad bij het MIG lasproces. 
  Onze PTFE liners worden standaard geleverd op haspels van 100 mtr en zijn in vaste kleurcoderingen uit voorraad leverbaar.

 • Polyfluor_PTFE_tubing_zwart-thumb

  PTFE, geleidend (anti-statisch)

  In omgevingen waarbij statische lading ontstaat (bv gebruik van een medium met een hoge stroomsnelheid), adviseren wij om anti-statische PTFE slangen te gebruiken. Bij statische lading bestaat namelijk het risico op elektrische vonken welke het medium kunnen ontvlammen of gaatjes in de slang kunnen veroorzaken. De vulstof in deze slangen verhindert de statische lading niet, maar zorgt voor een goede afgeleiding.

 • P-PTFE-krimpslang-thumb

  PTFE AWG slangen

  Polyfluor Plastics levert ook PTFE slangen volgens de AWG standaard. AWG (American Wire Gauge) is de norm voor electrische toepassingen/isolatietoepassingen. 

 • P-FEP-tubing-thumb

  FEP slangen

  Voor toepassingen waarbij meer optische helderheid, flexibiliteit of een lagere smelttemperatuur dan PTFE is gewenst worden veelal FEP slangen gekozen. Leverbaar in gladde of gegolfde slangen (spiraal en parallel), in zowel inch-, metrische- als AWG uitvoering en leverbaar op rechte lengten, bundels of haspels.

 • P-THV-tubing-thumb

  PFA slangen

  Indien er extra helderheid, flexibiliteit en een hogere continue werktemperatuur vereist zijn, wordt veelal gekozen voor PFA slangen. Leverbaar in gladde of gegolfde uitvoering (spiraal en parallel), in zowel inch-, metrische- als AWG uitvoering en leverbaar op rechte lengten, bundels of haspels.

 • P-Kynar-krimpkous-thumb

  PVDF slangen

  Polyfluor Plastics levert ook slangen uit PVDF. Gladde of gegolfde slangen (speciaal op aanvraag), in zowel inch-, metrische- als AWG uitvoering en leverbaar op rechte lengten, bundels of haspels.

 • P-PTFE slang-thumb

  ETFE slangen

  Voor toepassingen die een uitstekende slagvastheid en goede weerstand tegen stress cracking vereisen, wordt veelal gekozen voor ETFE slangen. Leverbaar in zowel inch-, metrische- als AWG uitvoering. Specifieke afmetingen op aanvraag mogelijk. Beschikbaar op productielengten. Op aanvraag ook op rechte lengten en/of bundels.

 • P-FEP-tubing-thumb

  ECTFE slangen

  Polyfluor Plastics kan op verzoek ook ECTFE slangen leveren. Dit is echter geen standaard voorraaditem, offerte op aanvraag mogelijk.

 • P-THV-tubing-thumb

  THV slangen

  THV is een thermoplastische elastomeer. THV slangen zijn leverbaar in zowel inch- als metrische uitvoering. Specifieke afmetingen op aanvraag mogelijk. Speciale eisen mbt verpakking, bv specifieke rollengtes of cleanroom verpakking, mogelijk op aanvraag.

 • P-anti-statische-PTFE-tubing-thumb

  Gegolfde PTFE slangen

  Polyfluor levert spiraalgegolfde PTFE slangen in naturel uitvoering met een optimale flexibiliteit. Tevens mogelijk in anti-statische uitvoering (zwart) of met rechte uiteinden (cuffed ends) ten behoeve van fittingen. Naast PTFE gegolfde slangen leveren wij ook gegolfde slangen in PFA, FEP of PVDF.

 • P-EBH-en-ECH-thumb

  Spiraalgegolfde slangen (dunwandig)

  Onze spiraalgegolfde slangen zijn leverbaar in PFA, MFA, FEP, ETFE en PVDF. 
  Spiraalgegolfde slangen worden veelal toegepast als beschermslang voor electrische leidingen in onder andere de Luchtvaart- en scheepsbouw industrie, voedingsmiddelen en pharmaceutische producten, apparatenbouw en bij transport van chemicaliën.