Menu

Language

Search

carousel-tubing

(Fluorkunststof) slangen

Polyfluor Plastics levert duurzame slangen in fluorkunststoffen als PTFE, FEP, PFA, PVDF, ETFE, ECTFE, MFA, THV. Ook slangen uit o.a. PVC, PP, PUR, PA en Siliconen.

carousel-hogedrukslangen

Hogedrukslangen

Ons gamma omvat hoogwaardige (hoge)drukslangen voor nagenoeg iedere veeleisende applicatie. Verkrijgbaar in zowel bulklengtes als geassembleerde slangen.

carousel-krimpslangen

Krimpslangen, draad, kabel & vezel

Krimpslangen worden gebruikt als beschermmantel in toepassingen die worden blootgesteld aan chemicaliën, hoge temperaturen of andere kritische omgevingsfactoren. 

carousel-glasweefsel

PTFE Glasweefsel banden&tapes

Onze glasweefselfolie is leverbaar op rollen, vellen en transportbanden uit PTFE glas en Kevlar weefsel. Ook Siliconen/glasweefseldoek mogelijk.

carousel-cleanroom

Cleanroom tubing

Onze cleanroom tubing is leverbaar in hoogwaardige fluorkunststoffen als PTFE, PFA (350 of 450HP), FEP, THV, PVDF, ETFE, MFA maar ook in kunststoffen als LDPE, HDPE, PP, PA en/of Pebax.

carousel-finished-product

Eindproducten

PTFE heeft de laagste wrijvingscoëfficiënt van alle kunststoffen, zelfs als die andere materialen gesmeerd zijn.

carousel-halffabrikaten

Halffabrikaten

Polyfluor Plastics biedt fluorkunststof halffabrikaten in de vorm van o.a. platen, folie/film, staven en buizen. Het complete assortiment is verkrijgbaar in vijf verschillende compounds:

Brochure-Polyfluor-oms

Digitale brochure

Download onze digitale brochure! Indien u deze per post wenst te ontvangen, kunt u een verzoek indienen via e-mail, ons contactformulier of vraag hiernaar bij een van onze verkopers.

3D printing met frame

3D printing

Nieuw in ons gamma zijn de filamenten voor 3D printing. Verkrijgbaar in algemene materialen en als high engineering plastics met diameter 1,75 mm en/of 2,85 mm. Standaard geleverd op haspels van 750 gram in diverse kleuren.

Covid19 hulpmiddelen.JPG

COVID-19 hulpmiddelen

Veilig en schoon werken is momenteel belangrijker dan ooit. Naast ETFE kuchschermen (ETFE is brandveilig ten opzichte van Plexiglas), kunt u bij ons ook terecht voor chirurgische mondkapjes. 

Winnaar OHMF 2020

26 januari is bekend gemaakt dat Polyfluor Plastics een van de 10 winnaars is van het prestigieuze Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) 2020! Lees meer

2391-5d2274350bc5bb0d0f5c13bfd2ad6400

Oplossingen in PTFE

PTFE is veelal een vereiste bij kritische toepassingen. Te denken valt aan toepassingen waarbij de volgende vereisten van belang zijn; hoge temperaturen, chemische resistentie, lage wrijving.

Het voornaamste verschil in de fluoropolymeren is dat PTFE niet smeltverwerkbaar is terwijl alle andere fluoropolymeren dat wel zijn.
Lees meer

 

Digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en innovaties?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief: