Menu

Language

Search

Hoe gaat Polyfluor om met de ontwikkelingen rondom COVID-19?
19-03-2020
covid

De impact van de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is groot voor het Nederlandse bedrijfsleven. 
Hiermee willen wij u graag informeren over de maatregelen die Polyfluor heeft genomen; onze dienstverlening en de levering van producten functioneert zoals gebruikelijk. Onze afnemers opereren veelal in de medische industrie, farmacie, (petro)chemische industrie, de proces- en electrotechnische industrie, de automobiel industrie, lucht- en ruimtevaart, alsmede verpakking & voedingsindustrie. We zijn ons zeer bewust van de rol die onze producten spelen in deze supply chain en zetten ons met man en macht in u zo goed mogelijk te blijven ondersteunen.

Nu het nieuwe coronavirus zich verder uitbreidt, hebben wij alle noodzakelijke maatregelen genomen om onze collega’s te beschermen en onze leveringen aan afnemers op peil te houden.

Welke maatregelen hebben wij genomen?

• Verkoopafdelingen zijn via de vertrouwde telefoonnummers en per e-mail bereikbaar. Al ons kantoorpersoneel werkt in principe vanuit huis, tenzij het kritisch is om op kantoor te zijn. Onze IT-infrastructuur is hierop volledig ingericht;
• Onze medewerkers hanteren de geldende hygiëne instructies van het RIVM (inclusief social distancing van 1,5 m);
• Bezoeken aan klanten en leveranciers zijn uitgesteld;
• Het persoonlijk afhalen van leveringen is niet langer mogelijk.

Impact op leveringen

Tot op heden beïnvloedt de verspreiding van COVID-19 de leveringen aan onze afnemers niet. Orders worden op een normale wijze behandeld en uitgeleverd*. Onze voorraadposities zijn toereikend, maar omdat de situatie in getroffen gebieden snel kan wijzigen, blijft de status rondom leveringen altijd een momentopname.

We houden de ontwikkelingen rondom het nieuwe coronavirus nauwlettend in de gaten. Indien nodig zullen aanvullende maatregelen worden genomen.

Meer informatie

Voor specifieke vragen kunt u zich richten tot uw contactpersoon bij Polyfluor Plastics.

* Hierin zijn wij uiteraard afhankelijk van toeleveranciers, distributeurs en eventueel aanvullende maatregelen van de overheid.