Menu

Language

Search

Polyfluor Plastics BV winnaar van het prestigieuze Oranje Handelsmissiefonds 2020 (OHMF)
27-01-2021
2391-5d2274350bc5bb0d0f5c13bfd2ad6400

26 januari is bekend gemaakt dat Polyfluor Plastics een van de 10 winnaars is van het prestigieuze Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) 2020!

Het OHMF is een initiatief van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, RVO, ING, MKB-Nederland, Evo-fenedex en EY en is bedoeld om MKB bedrijven te helpen bij hun ambities om verder uit te breiden in het buitenland.

Polyfluor is gespecialiseerd in fluorkunststoffen en levert aan de maakindustrie in heel Europa, maar wil meer voet aan de grond krijgen in Duitsland.

Fluorkunststoffen zijn 100 procent recyclebaar, branden niet, plakken niet en zijn chemisch resistent.

Polyfluor is erg blij met deze prijs: “Wij groeien elk jaar 10-15%, maar het is niet makkelijk om in Duitsland vaste voet aan de grond te krijgen. Met hulp van het OHMF gaat ons dat nu vast en zeker lukken”.

 

Over het Oranje Handelsmissiefonds

Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van evofenedex, EY, ING, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Met dit fonds bundelen de initiatiefnemers hun krachten en onderstrepen zij het belang van internationale handel voor Nederland.

Overal ter wereld zijn Nederlandse bedrijven te vinden. Zij zorgen voor groei en werkgelegenheid zowel in het buitenland als in ons eigen land. Sterker nog: export is al jaren een van de groeimotoren van onze economie. Het onverwoestbare geloof van een ondernemer dat hij/zij nu juist met dit ene idee de wereld gaat veroveren, maakt dat het ook werkelijk zou kunnen lukken. Om in het buitenland succesvol te zijn, is er naast een goed idee en ambitie ook praktische steun, lokale kennis en een goed netwerk nodig.

Het koninklijk paar vervult een belangrijke rol als het gaat om internationale handelsbevordering. De troonswisseling op 30 april 2013 is voor de initiatiefnemers dan ook hét moment geweest om hun krachten en ervaring te bundelen in het Oranje Handelsmissiefonds.

Voor meer informatie over het Oranje Handelmissiefonds en eerdere edities, ga naar www.oranjehandelsmissiefonds.nl.