Menu

Language

Search

Lucht- en Ruimtevaart

Polyfluor Plastics levert producten conform nationale en internationale standaarden als BS EN ISO AS 9100 Rev. C, alsmede design en ontwikkeling geschikt voor onder andere luchtvaart industrie. Tevens leveren wij conform milieumanagementsysteem BS EN ISO 14001:2004.

De Crossflon range producten lagers, afdichtingen en bussen zijn bij uitstek geschikt voor industriële toepassingen in onder andere compressoren, pompen, (vaccuum) ventielen, mixers, kleppen. In die applicaties waar slijtage, temperatuur en druk belangrijke parameters zijn kunnen wij met diverse Crossflon materialen een passende oplossing bieden.

In lucht- en ruimtevaart toepassingen zijn o.a. PEEK en Polyimide veelgekozen kunststoffen. Deze materialen zijn in staat om hun uitzonderlijke materiaaleigenschappen te behouden, zelfs bij blootstelling aan verhoogde temperaturen en agressieve brandstoffen.
Tevens zijn de producten uitermate geschikt voor het verwerken in kleine ruimtes door de lage wrijvingscoëfficiënt. De betrouwbaarheid van duurzame, hoogwaardige kunststoffen maakt het een veelgekozen materiaal in Aerospace. 

Mogelijkheden

Tubing
Hogedrukslangen
Krimpslangen
PTFE Glasweefsel banden & tapes
• Masking tape en -spray
Afdichtingen
Balgen
PEEK vezel
• PTFE gegolfde slangen
enz.

Meer informatie?

Contacteer onze sales engineers voor een offerte aanvraag en/of het eventueel evalueren van samples. Of download onze specificatiebladen.

Interesse?

Bel ons

Mail ons