Menu

Language

Search

kinetic chandelier
07-01-2019

Met trots presenteerden WoWt Product Design en LED-ART de “Circadian”, een kinetische kroonluchter, op de Dutch Design Week (DDW 2018) in het Piet Hein Eek gebouw te Eindhoven. Deze bijzondere kroonluchter bloeit ritmisch, of in reactie op toeschouwers, op van knop tot bloem. 

merry_christmas_gif
17-12-2018

2018 is een bijzonder jaar geweest voor Polyfluor Plastics. We vierden ons 35-jarig bestaan en we konden een mooie groei van ons bedrijf realiseren. We werden echter ook geconfronteerd met krapte op de grondstoffenmarkt en stijgende prijzen. Zoals u van ons gewend bent, blijven wij er alles aan doen om u de beste producten te leveren en de beste service te verlenen.

twt lange lengte
12-11-2018

Voor een aantal maatvoeringen in de materialen FEP, PFA en PTFE is het nu ook mogelijk om nóg langere continue lengtes op haspel te produceren dan onze huidige standaard 300/500 mtr rollen/haspels.
Hierdoor kunt u, naar gelang de applicatie, een zeer lange verbinding maken zonder onderbrekingen of koppelstukken. Een bijkomend voordeel is dat er meerdere lengtes uit 1 lengte verkregen kunnen worden wat een minimaal verlies aan reststukken slang oplevert.