COVID-19 hulpmiddelen

Door de diverse coronamaatregelen is het noodzakelijk om voor de nodige bescherming te zorgen. Met behulp van de COVID-19 hulpmiddelen van Polyfluor beschermt u uw personeel, uw klanten, alsook uzelf. Op deze manier wordt een verdere verspreiding van het virus effectief tegengegaan. Naast de reguliere hygiëne-maatregelen en het houden van afstand, is het noodzakelijk om verdere verspreiding van het corona virus tegen te gaan. De meest voorkomende coronamaatregel is om een chirurgisch mondkapje te dragen, zeker op plekken waar de 1,5 meter regel niet kan worden gerespecteerd. Op deze manier wordt speeksel namelijk veel minder snel verspreid waardoor besmettingen minder vaak voorkomen. 

Daarnaast is het ook van belang om op plekken waar veel mensen samenkomen, denk bijvoorbeeld aan kassa’s of balies in winkels, kuchschermen te plaatsen. Eén besmetting van een balie- of kassamedewerker kan immers desastreuze gevolgen hebben. Met de ETFE kuchschermen van Polyfluor worden onder andere kassa- en baliemedewerkers beschermd om zo een verdere virus verspreiding tegen te gaan. Polyfluor biedt de volgende COVID-19 hulpmiddelen voor de coronamaatregelen aan:

Chirurgische mondkapjes

Veilig en schoon werken is momenteel belangrijker dan ooit. De CE-gecertificeerde chirurgische mondkapjes van Polyfluor bestaan uit drie lagen Polypropyleen. Mede hierdoor bieden deze chirurgische mondkapjes een zeer efficiënte antibacteriële filtratie aan. Door de comfortabele pasvorm en het gebruik van hypoallergene materialen zitten de chirurgische mondkapjes comfortabel en irriteren ze niet.

ETFE kuchschermen

De ETFE kuchschermen van Polyfluor zorgen voor een optimale bescherming tegen overdracht van bijvoorbeeld stof en vuil, maar ook tegen virussen zoals COVID-19. De transparante kuchschermen maken het bovendien mogelijk om een optimale bescherming te bieden, maar wel om volledig in contact met de omgeving te blijven. Op deze manier blijft het klantcontact op niveau, ook tijdens deze strenge coronamaatregelen.

Oplossingen op maat

Heeft u rondom de coronamaatregelen behoefte aan specifieke oplossingen rondom COVID-19 hulpmiddelen? Ook dan kan Polyfluor u uitstekend van dienst zijn. Door onze flexibele manier van werken zijn wij in staat om een naadloos passende oplossing voor uw vraag te creëren. Wij denken graag met u mee, wat direct zal blijken als u met ons samenwerkt. Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van de markt en onze producten waardoor zij eenvoudig de vertaalslag kunnen maken naar uw situatie.

Plus d'information?

Contactez nos ingénieurs de vente pour une demande d’offre et/ou une évaluation de nos échantillons. Ou téléchargez nos feuilles de spécifications.