THV - Materialen - Banner THV - Materialen

Polyfluor heeft 40 jaar ervaring in het produceren van complexe kunststoffen zoals THV. Daarom worden wij ook als toonaangevend gezien in de sector en niet in de laatste plaats om de innovatieve oplossingen die wij leveren. Dagelijks zijn wij bezig met het vernieuwen en optimaliseren, zodat ze nog beter aansluiten op uw uitdagingen. Daarom zijn wij als geen ander in staat om passende oplossingen te bedenken voor elke uitdaging, zowel vandaag als morgen.

Wat is THV (terpolymer of tetrafluoroethylene, hexafluoropropylene en vinylidene fluoride)?

THV is een essentiële kunststof die voor veel kritische vloeistofapplicaties wordt toegepast in diverse industrieën. Het materiaal wordt gekenmerkt door de helderheid, de grote mate van flexibiliteit en het vermogen om te binden met andere polymeren.

Bijzondere eigenschappen

Polyfluor levert THV-toepassingen die perfect zijn om corrosie tegen te gaan aangezien het materiaal bestand is tegen water. Daarnaast heeft THV de volgende eigenschappen:

  • Uitstekende flex-life
  • Helder transparante kleur
  • Chemisch resistent
  • Makkelijk te lassen
  • Toepasbaar van -35°C tot +120°C, afhankelijk van de soort
Uiteenlopende THV-toepassingen

Polyfluor levert toonaangevende materialen voor diverse toepassingen. Wat de situatie ook is, wij zorgen ervoor dat wij uw uitdagingen perfect oplossen. Niet voor niets blijven ook wij ons voortdurend ontwikkelen zodat wij u telkens nog beter van dienst kunnen zijn. Wij maken producten zoals THV slangen, cleanroom THV tubing en THV vormdelen. Hebben wij een bepaalde oplossing niet direct voorhanden, dan gaan wij direct aan de slag om het voor elkaar te krijgen. Op deze manier weet u zeker dat u op ons kunt bouwen.

Diverse branches

THV wordt met name toegepast in de halfgeleiderindustrie, chemische industrie en automotive industrie. Vooruitlopende spelers in deze branches kiezen steeds voor Polyfluor door de uitstekende producteigenschappen. Polyfluor levert naast standaardproducten ook branche-specifieke oplossingen omdat elke branche andere eisen stelt. THV wordt veelvuldig toegepast in veiligheidsglas, zonnepanelen, brandstoftanks en bekleding voor tanks en leidingen. Onze branchespecialisten verbinden uw eisen en wensen maar al te graag met innovatieve oplossingen.

Technische informatie

Behoefte aan meer informatie over de eigenschappen van THV? Deze vindt u in onderstaande technische datasheets.

Behoefte aan meer informatie? 

Neem contact op met onze sales engineers voor technisch advies en een monster of vraag een offerte op maat aan.

De beste oplossing voor deze branches

Branches - Automotive - Polyfluor - Banner

Automotive

Branches - Halfgeleider - Polyfluor - Banner

Halfgeleider

Petrochemie

Olie & Gas / Petrochemie