MFA - Materialen - Banner MFA - Materialen

Polyfluor is dé specialist in solide MFA-oplossingen. Mede door 40 jaar ervaring in het vak, werken wij dag in, dag uit aan innovatieve oplossingen. Op deze manier zijn wij telkens in staat om onze oplossingen nog beter aan te laten sluiten op uw uitdagingen. Daarom zijn wij als geen ander in staat om voor elke vraag een oplossing te bedenken. Dit doen wij vandaag maar ook morgen; geen enkele uitdaging is te groot.

Wat is MFA (methyl fluoroacetate)?

MFA wordt vooral toegepast daar waar een hele gladde oppervlakteafwerking wordt vereist en het heeft een uitstekende chemische resistentie.

Bijzondere eigenschappen

MFA kent de volgende producteigenschappen:

  • Uitstekende chemische resistentie
  • Lage wrijvingscoëfficiënt
  • Zeer glad oppervlak (makkelijk te reinigen)
  • Toepasbaar van -200°C tot +240°C
Diverse MFA-toepassingen

Polyfluor staat erom bekend om toonaangevende materialen te maken voor diverse toepassingen. Zo zorgen wij ervoor dat wij voor elke toepassing een passende oplossing hebben zodat uw uitdagingen met het volste vertrouwen aangegaan kunnen worden. Wij staan ook niet stil aangezien de ontwikkelingen in de markt razendsnel gaan. Daarom blijven wij innoveren om telkens weer toonaangevend te blijven. Op deze manier kunt u ervan uitgaan dat u blindelings kunt bouwen op onze expertise. Wat de toepassing ook is, wij hebben er wel een oplossing voor of bedenken die voor u. Op deze manier helpen wij u altijd met uw uitdagingen.

Branche-specifieke oplossingen

MFA wordt veelvuldig toegepast in branches zoals de chemische industrie en de elektronica industrie. De keuze valt keer op keer op Polyfluor door de buitengewone eigenschappen van onze producten. Naast standaardoplossingen levert Polyfluor ook branche-specifieke oplossingen. Elke sector heeft namelijk weer andere eisen. Dat kunt u wel aan onze branchespecialisten overlaten, want zij verbinden uw specifieke wensen met allerhande praktische oplossingen.

Technische informatie

Behoefte aan meer informatie over de eigenschappen van MFA? Deze vindt u in onderstaande technische datasheets.

Behoefte aan meer informatie? 

Neem contact op met onze sales engineers voor technisch advies en een monster of vraag een offerte op maat aan.

De beste oplossing voor deze branches

Petrochemie

Olie & Gas / Petrochemie

Branches - Elektronica - Polyfluor

Elektronica