Menu

Language

Search

Vrijwaring en privacy

Polyfluor Plastics bv aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website van Polyfluor Plastics. Hoewel de inhoud van deze site met zorg is samengesteld kan Polyfluor Plastics niet uitsluiten dat bepaalde informatie op deze site onjuistheden en/of typefouten bevat.

Zolang Polyfluor Plastics geen ernstige nalatigheid kan worden verweten wijst Polyfluor Plastics iedere vorm van aansprakelijkheid voor schade, direct of indirect voortvloeiend uit eventuele onjuistheden, typefouten of onvolledigheden op de site af. De informatie die op deze site wordt aangeboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de specificaties van producten. Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende eigenaar. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

Privacy

Polyfluor Plastics bv respecteert de privacy van de bezoekers van de website. Door het aanvragen van onze nieuwsbrief of documentatie verstrekt u gegevens over uzelf. Polyfluor is de verantwoordelijke voor het verwerken van persoonsgegevens via deze website in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief of door u aangevraagde documentatie. Uw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt.

Polyfluor Plastics bv - KvK nr. 201 226 97 - BTW nr. NL8156.59.313.B01