Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. | Ruim 40 jaar ervaring | Gratis advies | Breed assortiment | Direct een offerte op maat | Koop snel in onze webwinkel. Polyfluor - Onze verhalen - Mobiel
Verhalen

Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. Ons team van gepassioneerde professionals biedt onze klanten kennis en kunde. Blijf door middel van onze verhalen op de hoogte van onze organisatie, onze branche en onze producten.

De branches: Automotive industrie

een interessante industrie die eigenlijk altijd verandert en nooit stilstaat. Een industrie vol controles, certificeringen, flexibiliteit en beslissingen die wereldwijd impact hebben. Wat is de rol van Polyfluor hierin en wat staat er in de toekomst op ons te wachten? Tijd om dat eens uit te leggen.

De producten: Cleanroom slangen

Een belangrijk product dat Polyfluor levert aan de halfgeleider industrie zijn cleanroom slangen. Deze slangen worden gemaakt van PFA, PTFE, THV en PUR slangen. Cleanroom is een schone omgeving waarin handelingen gedaan worden.

De branches: Halfgeleider industrie

Een van de industrieën die een enorme groei heeft laten zien en waar we tegenwoordig niet meer omheen kunnen is de halfgeleider industrie. Deze branche, ook wel semiconducteur industrie, is het geheel van bedrijven die zich bezighouden met halfgeleiders en halfgeleiders apparaten. Maar welke producten leveren deze industrie en hoe draagt Polyfluor hieraan bij? Tijd om dat eens uit te leggen. 

Even voorstellen: 
Michaël Laros

Polyfluor zou Polyfluor niet zijn zonder Michaël Laros. Hij is Managing Director en werkt al meer dan 25 jaar bij Polyfluor. “De korte lijntjes, het snelle contact en het persoonlijke team, maakt Polyfluor dynamisch.” Tijd om hem beter te leren kennen. 

Het merk Polyfluor

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Polyfluor. Voor onze nieuwe website hebben we samen met een groep creatieve ontwikkelaars het merk Polyfluor tegen het licht gehouden.