Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. | Ruim 40 jaar ervaring | Gratis advies | Breed assortiment | Direct een offerte op maat | Koop snel in onze webwinkel. Polyfluor - Onze verhalen - Mobiel
Verhalen

Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. Ons team van gepassioneerde professionals biedt onze klanten kennis en kunde. Blijf door middel van onze verhalen op de hoogte van onze organisatie, onze branche en onze producten.

Even voorstellen: Kim de Buyst

Bij Polyfluor zorgen we dat alles optimaal wordt gecoördineerd en blijven we voortdurend onze processen verbeteren. Een belangrijke schakel in dit streven is Kim de Buyst. Met haar scherpe inzicht en passie voor procesoptimalisatie speelt Kim een cruciale rol in het stroomlijnen van onze operationele activiteiten. Tijd om haar beter te leren kennen.

Even voorstellen: Jeffrey van Belkom

Ben je blij met de snelheid en kwaliteit van onze leveringen? Dan mag je de complimenten geven aan onze balansbewaker Jeffrey. Als Teamleider Logistiek zorgt hij voor soepele leveringen, verbetert hij onze logistieke processen en is hij een belangrijke schakel tussen het kantoor en ons magazijn. Tijd om hem beter te leren kennen.

De bijzondere eigenschappen van
de transparante kunststof PFA

Al vanaf dag één maken we bij Polyfluor PFA producten voor verschillende toepassingen. De laatste jaren zien we een groeiende vraag naar dit materiaal. Dit onder meer vanwege de groei van industrieën waar deze kunststof veel in wordt gebruikt. In dit artikel vertellen we u graag meer over PFA en wat zo uniek is dankzij de toevoeging van zuurstofatomen. Ook spreken we met Erwin Volkers, commercieel manager van Polyfluor, over de toepassingen van dit materiaal.

Even voorstellen: Erwin Volkers

Met een achtergrond in Internationaal Management is Erwin Volkers iemand die bij Polyfluor de lijnen uitzet. Als een ‘cultuur kameleon’ beweegt hij graag mee met klanten en partners van over de hele wereld. Tijd om hem wat beter te leren kennen.

PEEK: een sterk, hittebestendig materiaal

De kunststof PEEK (polyetheretherketone) is een populair en veelgebruikt materiaal. Dit is niet zonder reden, want het heeft een uitzonderlijke thermische stabiliteit en geweldige mechanische eigenschappen. In dit artikel gaan we dieper in op wat PEEK precies is en wat het zo uniek maakt. Ook spreken we met Ron van de Ruit, een van onze PEEK-experts, over de verschillende eigenschappen en toepassingen van deze kunststof.

Even voorstellen: Steven Hirst

Steven Hirst staat altijd voor je klaar. Vrienden, familie, collega’s; iedereen ontvangt oprechte aandacht en ondersteuning. Deze energieke persoonlijkheid is erg betrokken en daardoor een waardevol onderdeel van ons bedrijf. Tijd om hem beter te leren kennen.

Klantcase – PTFE zakken
voor onderzoek op zee

Het bijzondere van de materialen waar we bij Polyfluor mee werken is de brede toepasbaarheid. Het biedt eindeloze mogelijkheden. Daarom komen klanten van over de hele wereld bij ons met uiteenlopende wensen. Zo ook een Frans bedrijf wat een bijzondere uitdaging had. Vandaag lichten we dit verhaal uit, waar we met trots op terugkijken.

De veelzijdigheid van PTFE

PTFE (polytetrafluorethyleen) is een van de veelzijdigste kunststoffen die er bestaat. Dankzij deze veelzijdigheid wordt het materiaal gebruikt in vele toepassingen, zoals kookgerei en medische materialen. In dit artikel vertellen we u hier graag meer over en spreken we met Ernst Buter, een van onze PTFE-experts.

Interview MONO

Onze directeur Eric en Sales Manager Erwin werden geïnterviewd door MONO; een campagne om automobilisten, fietsers en motorrijders bewust te maken van de gevaren van afleiding in het verkeer. We lieten hen de 'behind the scenes' van Polyfluor zien en legden uit hoe wij omgaan met verkeersveiligheid en bewuste mobiliteit van al onze medewerkers.

Even voorstellen: Marije Evers

Een aanpakker zoals Marije kun je er als organisatie goed bij hebben. Deze topper uit ons salesteam is fanatiek in alles wat ze doet. Sporten, reizen of werken; Marije doet alles met dezelfde overtuiging. “Het is leuk om elke dag te blijven ontdekken en jezelf te ontwikkelen.”

Even voorstellen: 
Ron van de Ruit

Als we praten over ervaring, dan hebben we het al snel over onze Ron. Aan kennis geen gebrek en ook op 66-jarige leeftijd nog steeds de ‘drive’ om altijd te blijven ontwikkelen. “Door alle vragen en toepassingen uit tal van verschillende branches leer ik iedere dag weer”, tijd om hem wat beter te leren kennen. 

Even voorstellen: Hans van Dongen

Ons team in het magazijn is een hechte club. We zorgen samen dat de bestellingen van onze klanten zo goed en snel mogelijk worden verstuurd. Hans van Dongen is een gewaardeerd teamlid in dit proces. Deze ‘handige Harry’ stapt iedere dag weer met een goed gevoel op zijn fiets om onze klanten te bedienen.

Even voorstellen: 
Mirella Mous

Al sinds de eeuwenwisseling werkt deze alleskunner bij Polyfluor. Waar het bedrijf groeide, deed ze dat zelf ook. “We leggen de lat steeds hoger door cijfers te presenteren en doelen te stellen. Daar draag ik graag aan bij. We werken als keten, waarin ik me voel als het middenstuk.” Tijd om haar beter te leren kennen. 

Even voorstellen: Johan Eland

Onze bewaker van kwaliteit komt graag bij klanten over de vloer en heeft alles geleerd door te doen. Deze sportfanaat werkt graag met mensen en dat doet hij ook al bijna 25 jaar. “Vragen beantwoorden, problemen oplossen en zaken verbeteren. Het liefste nog bij de klant op kantoor.”, tijd om hem beter te leren kennen.

Even voorstellen: 
Bernard Schellekens

Is het pakketje op tijd aangekomen? Dan is dat hoogstwaarschijnlijk het werk van onze Bernard. Deze topper uit het magazijn werkt al meer dan 20 jaar bij Polyfluor. “Als logistiek medewerker moet je snel schakelen en ben je een belangrijk onderdeel binnen het hele proces.” Tijd om hem beter te leren kennen.

De branches: Automotive industrie

een interessante industrie die eigenlijk altijd verandert en nooit stilstaat. Een industrie vol controles, certificeringen, flexibiliteit en beslissingen die wereldwijd impact hebben. Wat is de rol van Polyfluor hierin en wat staat er in de toekomst op ons te wachten? Tijd om dat eens uit te leggen.

De producten: Cleanroom slangen

Een belangrijk product dat Polyfluor levert aan de halfgeleider industrie zijn cleanroom slangen. Deze slangen worden gemaakt van PFA, PTFE, THV en PUR slangen. Cleanroom is een schone omgeving waarin handelingen gedaan worden.

De branches: Halfgeleider industrie

Een van de industrieën die een enorme groei heeft laten zien en waar we tegenwoordig niet meer omheen kunnen is de halfgeleider industrie. Deze branche, ook wel semiconducteur industrie, is het geheel van bedrijven die zich bezighouden met halfgeleiders en halfgeleiders apparaten. Maar welke producten leveren deze industrie en hoe draagt Polyfluor hieraan bij? Tijd om dat eens uit te leggen. 

Even voorstellen: 
Michaël Laros

Polyfluor zou Polyfluor niet zijn zonder Michaël Laros. Hij is Managing Director en werkt al meer dan 25 jaar bij Polyfluor. “De korte lijntjes, het snelle contact en het persoonlijke team, maakt Polyfluor dynamisch.” Tijd om hem beter te leren kennen. 

Het merk Polyfluor

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Polyfluor. Voor onze nieuwe website hebben we samen met een groep creatieve ontwikkelaars het merk Polyfluor tegen het licht gehouden.