Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. | Ruim 40 jaar ervaring | Gratis advies | Breed assortiment | Direct een offerte op maat | Koop snel in onze webwinkel. Polyfluor - Onze verhalen - Mobiel
Verhalen

Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. Ons team van gepassioneerde professionals biedt onze klanten kennis en kunde. Blijf door middel van onze verhalen op de hoogte van onze organisatie, onze branche en onze producten.

Even voorstellen: Hans van Dongen

Ons team in het magazijn is een hechte club. We zorgen samen dat de bestellingen van onze klanten zo goed en snel mogelijk worden verstuurd. Hans van Dongen is een gewaardeerd teamlid in dit proces. Deze ‘handige Harry’ stapt iedere dag weer met een goed gevoel op zijn fiets om onze klanten te bedienen.

Even voorstellen: 
Mirella Mous

Al sinds de eeuwenwisseling werkt deze alleskunner bij Polyfluor. Waar het bedrijf groeide, deed ze dat zelf ook. “We leggen de lat steeds hoger door cijfers te presenteren en doelen te stellen. Daar draag ik graag aan bij. We werken als keten, waarin ik me voel als het middenstuk.” Tijd om haar beter te leren kennen. 

Even voorstellen: Johan Eland

Onze bewaker van kwaliteit komt graag bij klanten over de vloer en heeft alles geleerd door te doen. Deze sportfanaat werkt graag met mensen en dat doet hij ook al bijna 25 jaar. “Vragen beantwoorden, problemen oplossen en zaken verbeteren. Het liefste nog bij de klant op kantoor.”, tijd om hem beter te leren kennen.

Even voorstellen: 
Bernard Schellekens

Is het pakketje op tijd aangekomen? Dan is dat hoogstwaarschijnlijk het werk van onze Bernard. Deze topper uit het magazijn werkt al meer dan 20 jaar bij Polyfluor. “Als logistiek medewerker moet je snel schakelen en ben je een belangrijk onderdeel binnen het hele proces.” Tijd om hem beter te leren kennen.

De branches: Automotive industrie

een interessante industrie die eigenlijk altijd verandert en nooit stilstaat. Een industrie vol controles, certificeringen, flexibiliteit en beslissingen die wereldwijd impact hebben. Wat is de rol van Polyfluor hierin en wat staat er in de toekomst op ons te wachten? Tijd om dat eens uit te leggen.

De producten: Cleanroom slangen

Een belangrijk product dat Polyfluor levert aan de halfgeleider industrie zijn cleanroom slangen. Deze slangen worden gemaakt van PFA, PTFE, THV en PUR slangen. Cleanroom is een schone omgeving waarin handelingen gedaan worden.

De branches: Halfgeleider industrie

Een van de industrieën die een enorme groei heeft laten zien en waar we tegenwoordig niet meer omheen kunnen is de halfgeleider industrie. Deze branche, ook wel semiconducteur industrie, is het geheel van bedrijven die zich bezighouden met halfgeleiders en halfgeleiders apparaten. Maar welke producten leveren deze industrie en hoe draagt Polyfluor hieraan bij? Tijd om dat eens uit te leggen. 

Even voorstellen: 
Michaël Laros

Polyfluor zou Polyfluor niet zijn zonder Michaël Laros. Hij is Managing Director en werkt al meer dan 25 jaar bij Polyfluor. “De korte lijntjes, het snelle contact en het persoonlijke team, maakt Polyfluor dynamisch.” Tijd om hem beter te leren kennen. 

Het merk Polyfluor

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Polyfluor. Voor onze nieuwe website hebben we samen met een groep creatieve ontwikkelaars het merk Polyfluor tegen het licht gehouden.