Polyfluor - de specialist in PTFE Polyfluor - Over ons  - Mobiel banner

Polyfluor Plastics zet zich in voor goede doelen door middel van sponsoring. Samen proberen we een bijdrage te leveren aan een beter leven voor onze medemens of het ondersteunen van onderzoek naar geneesmiddelen voor o.a. dodelijke ziektes.

Enkele van onze goede doelen

  • Niños de Guatemala
    Niños de Guatemala (NDG) is in 2006 opgericht met als doel de kinderen van Guatemala een betere toekomst te bieden via educatie. Zij doen dit door kleinschalige onderwijsprojecten op te starten en te ondersteunen. Hierbij werken ze zo veel mogelijk samen met de lokale gemeenschap.

  • Wings & Wheels

  • Slokdarm en Maagkankerfonds van de AMC Foundation
    Per jaar krijgen in Nederland ongeveer 2600 mensen slokdarmkanker, voor 700 van hen kan een operatie levensreddend zijn. Een operatie waarbij de slokdarm wordt verwijderd is een zware ingreep en de kans op complicaties is groot. Veel patiënten leven na de operatie met aanhoudende klachten, onderzoek is erop gericht om deze klachten te verbeteren.

Wilt u ook een goed doel sponsoren?

Wilt u als bedrijf ook een goed doel steunen? Neem eens een kijkje op http://www.goededoelen.nl/sponsoring omtrent de mogelijkheden of doneer aan bovenstaande goede doelen. Samen maken we een verschil!