Polyfluor - de specialist in PTFE Polyfluor - Over ons  - Mobiel banner
We denken mee en leveren de beste oplossingen in PTFE.

Dé specialist in fluorkunststof

Met 40 jaar ervaring is Polyfluor wereldwijd een toonaangevende leverancier van duurzame en hoogwaardige fluorkunststof-producten. Onze klanten bevinden zich in zeer uiteenlopende branches, waaronder de auto industrie, de medische industrie, de voedingsindustrie, elektrotechnische industrie en de farmacie. Onze productspecialisten en engineers voorzien in advies over de mogelijkheden van slangen, hogedruk(gas)slangen, cleanroom tubing, PTFE/glas tapes & banden, corrosiebestendige bekleding/coating alsmede halffabrikaten en gemachineerde delen volgens uw specificatie uit fluorkunststof materialen als PTFE, FEP, PFA, PEEK, ECTFE en PVDF. Met een team van gepassioneerde professionals hebben wij alle expertisen onder één dak. Zo leveren we fluorkunststoffen op maat. Altijd de juiste producten en altijd met persoonlijke service. Onze specialisten hebben productkennis en denken met u mee om te zorgen dat uw uitdaging zo snel mogelijk wordt opgelost.

Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. | Ruim 40 jaar ervaring | Gratis advies | Breed assortiment | Direct een offerte op maat | Koop snel in onze webwinkel.

Een wendbaar team 
voor het beste resultaat.

We zijn gefocust en persoonlijk, schakelen snel en houden van korte lijnen. Zo garanderen wij de beste oplossingen in fluorkunststoffen op maat. Een platte organisatie met een dynamisch team. Allemaal met één doel voor ogen: Samen werken aan het juiste antwoord op uw vraag. Openheid & eerlijkheid. Altijd. Wat we zeggen doen we ook echt. Het is de basis van ons merk. Al 40 jaar.

Specialistische meedenkers 
met voor elke vraag een oplossing.

Een hecht team van specialisten. Experts die begrijpen hoe het werkt, klaar om te zorgen dat uw uitdaging zo snel mogelijk wordt opgelost. Gepassioneerde professionals met hart voor de zaak. Gedreven om de beste kenners te zijn én te blijven. Daar kunt u op vertrouwen. Als verlengstuk van uw team is alleen het beste goed genoeg en leveren we enkel producten van de hoogste kwaliteit.

Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. | Ruim 40 jaar ervaring | Gratis advies | Breed assortiment | Direct een offerte op maat | Koop snel in onze webwinkel.

Focus op kennis 
van vandaag én morgen.

In een wereld die nooit stilstaat, blijven we onszelf verbeteren, gedreven om beter te worden. Elke dag weer. We werken aan oplossingen van fluorkunststoffen voor vandaag én morgen. Die kennis delen we met elkaar en met u. Zo groeien we samen als team en in onze relatie. Met een heldere kijk op de toekomst gaan we mee in de nieuwe tijd, waarin we zien wat gaat komen en denken aan wat we achterlaten.

Lees hier onze verhalen

Verhalen - Polyfluor - Ons merk

Het merk Polyfluor

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Polyfluor. Voor onze nieuwe website hebben we samen met een groep creatieve ontwikkelaars het merk Polyfluor tegen het licht gehouden.

Cleanroom Tubing - PTFE tubing - Producten - Polyfluor

De producten: Cleanroom tubing

Een belangrijk product dat Polyfluor levert aan de halfgeleider industrie zijn cleanroom slangen. Deze slangen worden gemaakt van PFA, PTFE, THV en PUR slangen. Cleanroom is een schone omgeving waarin handelingen gedaan worden.

Even voorstellen: Michaël Laros

Polyfluor zou Polyfluor niet zijn zonder Michaël Laros. Hij is Managing Director en werkt al meer dan 25 jaar bij Polyfluor. “De korte lijntjes, het snelle contact en het persoonlijke team, maakt Polyfluor dynamisch.” Tijd om hem beter te leren kennen.