Even voorstellen

Michaël Laros

Polyfluor zou Polyfluor niet zijn zonder Michaël Laros. Hij is Managing Director en werkt al meer dan 25 jaar bij Polyfluor. “De platte organisatie, zonder hiërarchie, het snelle contact en het persoonlijke team; dat alles bij elkaar maakt Polyfluor dynamisch.” In dit artikel leren we Michaël wat beter kennen.

Een platte organisatie zonder hiƫrarchie

Zo’n 25 jaar geleden begon Michaël bij Polyfluor Plastics. Toen nog Polyfluor Benelux geheten en waren er 3 personen werkzaam. “Toen ik bij Polyfluor kwam werken, merkte ik meteen dat we, alhoewel klein, ook een platte organisatie waren zonder hiërarchie. Tot op de dag van vandaag vinden wij het belangrijk dit zoveel mogelijk te behouden. “Bij iedereen staat de deur open en wordt er snel gereageerd, mede door deze platte organisatie. Hierdoor kan iedereen bij Polyfluor proactief handelen en kan er snel geschakeld worden met de klant/prospect.” Midden jaren '90 is Polyfluor gestaag stappen gaan zetten. Zo is kort na de eeuwwisseling de groei geoptimaliseerd en is Polyfluor intern verder gegaan met professionaliseren. Na de overname, via een management buy-in/buy-out en de komst van compagnon Eric Wetzels, is er een continue en flinke omzetontwikkeling geweest. “Alhoewel er nu meer dan 20 personen werkzaam zijn bij Polyfluor is en blijft het een platte organisatie. Dat maakt me trots.”

In verbinding komen tot oplossingen

De kracht van Polyfluor zit volgens Michaël in de expertise, kunde en kennis. “Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis waardoor we klanten goed voorzien van advies.” Naast dat Polyfluor een goede werkplek wil bieden en ervoor zorgt dat mensen er met plezier werken, vinden zij een goede wederzijdse relatie met zowel klanten als medewerkers erg belangrijk. “Door deze goede verbinding met onze medewerkers en klanten kunnen we alles bespreken en waar nodig snel oppakken en oplossen. Daar kunnen zij altijd van op aan.” Klanten hebben een vraag en zoeken naar een oplossing voor hun probleem en Polyfluor is de specialist die gepaste oplossingen in fluorkunststof biedt.

Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. | Ruim 40 jaar ervaring | Gratis advies | Breed assortiment | Direct een offerte op maat | Koop snel in onze webwinkel.
Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. | Ruim 40 jaar ervaring | Gratis advies | Breed assortiment | Direct een offerte op maat | Koop snel in onze webwinkel.

Trots op grootse resultaten

Het resultaat wat Polyfluor aan het einde van de dag levert is het gene wat Michaël trots maakt. “We hebben zoveel prachtige bedrijven geholpen. Wat als klein bedrijf begon, zorgt nu voor groot resultaat.” De oplossingen die Polyfluor biedt, zijn niet altijd even tastbaar, maar daarna het resultaat maakt het extra bijzonder. “We werken samen met zoveel verschillende branches die bestaan uit een enorme diversiteit, daar ben ik erg trots op.”

Net zoals voorgaande bedrijven staat Polyfluor klaar om ook uw bedrijf te helpen en te ondersteunen. Bent u opzoek naar de juiste materialen of producten dan kijken wij graag met u mee. Wij staan u graag te woord voor het juiste advies en de beste oplossingen in fluorkunststoffen.