Polyfluor   Blog   Kim de Buyst Banner
Even voorstellen

Kim de Buyst

Bij Polyfluor zorgen we dat alles optimaal wordt gecoördineerd en blijven we voortdurend onze processen verbeteren. Een belangrijke schakel in dit streven is Kim de Buyst. Met haar scherpe inzicht en passie voor procesoptimalisatie speelt Kim een cruciale rol in het stroomlijnen van onze operationele activiteiten. Tijd om haar beter te leren kennen.

Kim komt oorspronkelijk uit Bergen op Zoom, maar heeft jaren geleden de stap gemaakt om naar het midden van Brabant te verhuizen. Ze belandde in Breda door haar keuze voor de deeltijd HBO-studie Bedrijfskunde op het Avans. Dat kon ze perfect combineren met werken bij Polyfluor en zo vestigde ze zich even later in Oosterhout, waar ze nu woont met haar man en 7 maanden oude dochter. Ondanks haar liefde voor Oosterhout, mist Kim soms de nabijheid van familie in Bergen op Zoom en brengt ze nog steeds veel weekenden door in haar geboorteplaats, zoals een echte trotse Bergenaar betaamd.

Administratie, coördinatie en optimalisatie

Kim haar avontuur bij Polyfluor begon acht jaar geleden, toen ze op zoek was naar een administratieve functie na haar mbo-studie Toerisme. De variatie in werkzaamheden en de cruciale rol van de afdeling Orderadministratie binnen de organisatie was precies wat ze zocht. Sindsdien is Kim als professional gegroeid van werken in een klein team van twee tot het coördineren van een groep van vier. “Ik heb in de jaren veel ervaring opgedaan door ‘gewoon te doen’. De orderadministratie groeide steeds verder en ik heb vanaf het begin kunnen zien hoe alles in elkaar steekt. Door ook daarnaast de deeltijdstudie te volgen, ontwikkelde ik mezelf enorm en sta ik ook sterker in mijn schoenen.”

Bij Polyfluor vervult Kim op dit moment de rol van Teamleider Order Management bij de orderadministratie, waar ze haar dagen wijdt aan het optimaliseren van processen en het nauw samenwerken met verschillende afdelingen, waaronder magazijn, verkoop en financiën. Haar taken omvatten onder meer het leiden van teamoverleg, het identificeren van verbeterpunten en het begeleiden van haar collega's. Kim draagt daarnaast ook zorg voor een correcte en efficiënte administratieve verwerking van het totale orderproces, maar haar huidige focus ligt op het optimaliseren van de processen en het AFAS-systeem. “Het is leuk om processen te verbeteren en met elkaar af te stemmen. Soms gebaseerd op feiten, soms op gevoel, maar altijd voor een beter resultaat. Dát maakt het interessant werk.” 

Polyfluor   Blog   Kim de Buyst 3
Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. | Ruim 40 jaar ervaring | Gratis advies | Breed assortiment | Direct een offerte op maat | Koop snel in onze webwinkel.
Polyfluor   Blog   Kim de Buyst 2

Stabiliteit en balans

Nu Kim al jarenlang bij Polyfluor werkt, heeft ze haar leven precies zo ingericht zoals ze het zelf graag ziet; een gebalanceerd leven met een stabiele basis. Iets wat ook buiten werktijd voldoende rust en ruimte oplevert om te genieten. “Ik waardeer het Bourgondische en Brabantse leven enorm. Heerlijk wandelen met de hond en het gezin, afspreken met vrienden voor een spelletjesavond of een etentje. Niets moet en alles mag. Zo zie ik het graag.”

Polyfluor is voor Kim dus een plek waar ze (nog jarenlang) graag naartoe gaat. "Ik waardeer de ondersteuning die de organisatie biedt en voel me gewaardeerd in mijn rol. Ik zie dan ook een mooie toekomst, waarbij ik mezelf door ontwikkel als coördinator en leidinggevende. Samen streven we naar een perfect ingericht AFAS-systeem en dat is een mooi doel om aan te werken."

Zoek je het juiste materiaal of dat ene product? Neem dan vooral eens contact met ons op. Wij ondersteunen graag met het juiste advies en de beste oplossing.