Even voorstellen

Marije Evers

Een aanpakker zoals Marije kun je er als organisatie goed bij hebben. Deze topper uit ons salesteam is fanatiek in alles wat ze doet. Sporten, reizen of werken; Marije doet alles met dezelfde overtuiging. “Het is leuk om elke dag te blijven ontdekken en jezelf te ontwikkelen.” Tijd om haar wat beter te leren kennen. 

Marije Evers is 43 jaar en woont met haar man en twee dochters (11 en 13) in Tilburg. Samen met haar man vormt ze een sterk en hecht team. Als duo, of afzonderlijk van elkaar, zoeken ze graag het avontuur op. Hardlopen, hockeyen, backpacken, steden bezoeken, vakanties of lekker uitwaaien; wat er ook gebeurt, Marije doet alles met dezelfde overtuiging. “Altijd blijven ontdekken en genoeg tijd voor jezelf nemen om tot rust te komen.”

Een nieuwe stap

Na een lang dienstverband bij een vorige werkgever zocht Marije iets anders. “Ik heb er verschillende verkoopfuncties vervuld en veel projecten uitgevoerd. Het was tijd voor een fris, nieuw bedrijf. Toen zag ik een groeiend bedrijf genaamd Polyfluor en zij zochten iemand voor de salesafdeling. Toen ik contact opnam met Polyfluor, belandde ik direct in een leuk, open en eerlijk gesprek. Er was een wederzijdse klik en het compacte van het bedrijf sprak me aan. Polyfluor kan als klein bedrijf snel beslissen en echt een verschil maken voor klanten. Ook sprak het me aan dat je door het leveren van medische slangen indirect bijdraagt aan de gezondheidszorg.”

Inmiddels is Marije een gewaardeerd lid van het salesteam, waar geen dag hetzelfde is. “Ik verkoop producten aan onder meer medische tussenleveranciers. Dat klinkt gemakkelijk, maar daar komt heel veel kennis en kunde bij kijken. Om voor iedere vraag een antwoord te hebben, moet je jouw kennis blijven vergroten.”

Luisteren, meedenken en ontwikkelen

Een goede verkoper denkt met klanten mee. Goed luisteren en adequaat reageren zijn onder andere sterke punten voor deze salestopper, die overigens ook nog vloeiend Engels, Frans en Duits spreekt. “Iedere klant heeft een specifieke vraag. Wanneer je je goed kunt inleven en begrijpen wat de persoon tegenover je wil, dan lever je de juiste oplossing.”

Het commerciële aspect komt overeen met wat Marije voorheen deed, maar ze leert hier veel bij over de verschillende producten. “Ik word meegenomen in het productproces en ben bij verschillende beurzen geweest. Door de gesprekken met collega’s en leveranciers leer ik veel. Zo blijf ik mezelf iedere dag weer ontwikkelen.”

“Werken bij Polyfluor is werken met plezier en iedere dag blijven leren”, zegt Marije. “Onze kracht is dat we allemaal onze eigen specialismen hebben. Als team werken we goed samen. We bundelen onze kennis en komen samen verder. In de toekomst zie ik nog genoeg uitdagingen en leermomenten. Stilzitten is niet nodig.
Want het bedrijf blijft groeien. Daarbij ontstaan kansen en die zal ik zeker grijpen.”

Bent u op zoek naar het juiste materiaal of product? Neem dan gerust contact op met Marije of een van onze andere collega's. We helpen u graag verder met de juiste oplossing.