Even voorstellen

Mirella Mous

Al sinds de eeuwenwisseling werkt deze alleskunner bij Polyfluor. Waar het bedrijf groeide, deed ze dat zelf ook. “We leggen de lat steeds hoger door cijfers te presenteren en doelen te stellen. Daar draag ik graag aan bij. We werken als keten, waarin ik me voel als het middenstuk.” Tijd om haar beter te leren kennen. 

Mirella Mous is getrouwd, woont in Oosterhout en is moeder van een dochter (22) en een zoon (20). Thuis geniet ze van haar rol als moeder, maar ze let ook voldoende op zichzelf. “Ik sport twee keer in de week in een warmtecabine, heerlijk om daar tot rust te komen. Daarnaast wandel ik vaak met onze golden retriever. Ik geniet van het leven; lekker op pad met vrienden, naar de film, uiteten of gewoon thuis op bank.”

Flexibele groei

Sinds 1 januari 2000 werkt Mirella bij Polyfluor, dankzij een advertentie in de krant. “Ik was zwanger van mijn dochter en mijn toenmalige werkgever wilde geen parttimers. Toen solliciteerde ik bij Polyfluor, daar was het juist flexibel. Met de zwangerschap van mijn zoon ben ik van drie dagen werken naar één dag gegaan. Daarna weer terug naar drie. Die flexibiliteit was precies wat ik zocht. Nu werk ik 34 uur in de week en dat past me perfect.” Daar zijn we bij Polyfluor heel blij mee, want Mirella is ondertussen onmisbaar geworden. “Ik neem de telefoon aan, behandel inkomende mails, verwerk orders, zorg voor inkoop en bevestigingen, houd zendingen in de gaten, regel transport of ontvang goederen, noem maar op. Het is erg afwisselend. We gaan samen altijd de uitdagingen aan.”

Als administratief medewerker met ruim 22 jaar ervaring heeft ze veel zien veranderen. “Ik heb meegemaakt dat we het nieuwe systeem in gebruik namen en ik heb Polyfluor professioneler zien worden. Groei in personeel, in kennis, in type klanten en ook leveranciers. Daarnaast ben ik zelf meegegroeid. Als mens en als professional. Nu geef ik ook anderen tips hoe het soms beter kan. Ik wil altijd blijven meedenken en dat wordt gelukkig gewaardeerd.”

Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. | Ruim 40 jaar ervaring | Gratis advies | Breed assortiment | Direct een offerte op maat | Koop snel in onze webwinkel.
Polyfluor - Onze mensen -18

Afwisseling en plezier

Een medewerker als Mirella, bewijst ons dat we goed bezig zijn. “De kracht zit in ons aanbod, onze service en vooral onze oplossingen. Ook wanneer we iets niet hebben, kijken we alsnog hoe we dit kunnen leveren. We willen altijd de meest passende oplossing vinden. De afwisseling in behoeften van de klant maakt dat erg leuk. Daarnaast vind ik de sfeer in ons team een kracht. Het zorgt dat ik hier werk met plezier. Ook is het gemoedelijk, vrij en collegiaal. We gaan respectvol met elkaar om, dat vind ik heel belangrijk. Je maakt natuurlijk veel uren samen mee.”

Kijkend naar de toekomst is ze positief. “Polyfluor is een groot deel van mijn leven en ik zie mezelf hier tot mijn pensioen zitten. Zolang ik met een lach op mijn gezicht naar werk ga, is niets beter. Ook ben ik benieuwd hoe we verder groeien. De sfeer is voor mij het belangrijkste. Als die goed is, hoef ik nergens naartoe.” 

Bent u op zoek naar het juiste materiaal of product? Neem dan gerust contact op met Mirella of een van onze andere collega's. We helpen u graag verder met de juiste oplossing.