Steven Hirstjpg
Even voorstellen

Steven Hirst

Steven Hirst staat altijd voor je klaar. Vrienden, familie, collega’s; iedereen ontvangt oprechte aandacht en ondersteuning. Deze energieke persoonlijkheid is erg betrokken en daardoor een waardevol onderdeel van ons bedrijf. Tijd om hem beter te leren kennen.

Steven is 57 jaar, woont in Bavel en werkt alweer vier jaar bij Polyfluor. Als betrokken oom zorgt hij graag voor zijn neefje en nichtje. Het is tekenend voor de man die altijd voor je klaar staat. “Familie is voor mij heel belangrijk, daarom zoek ik ook vaak mijn familie in Engeland op.” En naast zijn liefde voor familie koestert hij dankzij zijn vader ook een liefde voor auto’s. “Ik hou van het geluid van een ronkende benzine motor”, vertelt hij met een lach. “Maar niet wanneer ik naar werk toe ga, want dan ga ik lekker op de fiets.”

Kwaliteit als standaard

24 jaar lang heeft Steven bij de bierbrouwerij in Breda gewerkt. Hier was hij verantwoordelijk voor de crediteuren en debiteuren administratie. Nadat de financiële administratie van het bedrijf werd overgeplaatst naar Boedapest zocht hij naar een nieuwe uitdaging. “Ik zocht iets waar ik in alle rust mijn ding kan doen. Via mijn zus kwam ik bij Polyfluor terecht, zij ondersteunt de personeelszaken. Ze dacht dat ik goed in het team zou passen en ze heeft gelijk gekregen.”

“Ik werd aangenomen voor het versnijden van Viton. Dit materiaal moet aan verschillende specificaties voldoen en het wordt geleverd aan de automotive industrie. De standaardisering van kwaliteit is heel belangrijk. De gaatjes in het materiaal, waar ijzerdraad doorheen gaat, moeten precies kloppen qua formaat. Dat is de kwaliteit die onze klanten verwachten en daar zorg ik voor. Viton wordt voornamelijk gebruikt voor benzine auto’s, dus met de opkomst van elektrische auto’s loopt de vraag terug. Daarom help ik tegenwoordig ook veel in het magazijn.”

Polyfluor (24 van 80)
Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. | Ruim 40 jaar ervaring | Gratis advies | Breed assortiment | Direct een offerte op maat | Koop snel in onze webwinkel.
Polyfluor is de specialist in fluorkunststoffen. | Ruim 40 jaar ervaring | Gratis advies | Breed assortiment | Direct een offerte op maat | Koop snel in onze webwinkel.

Op zijn plek bij Polyfluor

Bij Polyfluor heeft Steven het goed naar zijn zin. “De werkzaamheden die ik uitvoer en de collega’s maken het voor mij heel fijn. Het totale plaatje klopt. Bij de brouwerij had ik fijne collega’s, maar was het werk heel stressvol. Hier kom ik iedere dag in een goede ‘flow’. De organisatie is professioneel, het is lekker dicht bij huis en ze zijn hier heel goed voor het personeel. We hebben bijvoorbeeld een compensatie gekregen voor onze toenemende energiekosten. Polyfluor is een echte specialist, heeft unieke producten, goede verkopers en we zorgen over het gehele proces voor tevreden klanten.”

We hoeven bij Polyfluor niet te vrezen dat Steven ons op korte termijn verlaat. “Ik zie geen reden om iets anders te zoeken. We willen de komende tijd het proces in het magazijn verder optimaliseren, daar wil ik onderdeel van zijn. Daarnaast voer ik steeds meer werkzaamheden uit in het magazijn. Op dit moment nog veel assisterend, maar ik hoop straks ook veel zelfstandig te doen. Er is nog genoeg te doen. Ik zit hier lekker op mijn plek en dat is mij alles waard.”

Zoek je het juiste materiaal of dat ene product? Neem dan vooral eens contact met ons op. Wij ondersteunen graag met het juiste advies en de beste oplossing.