PTFE - Materialen - Banner PTFE - Materialen

Polyfluor is al jaren dé PTFE-specialist en biedt uiteraard ook PTFE spray aan. PTFE spray van Polyfluor heeft veel positieve eigenschappen als het gaat om de smering van onder andere machines. Door het gebruik van PTFE spray als smeermiddel worden wrijving, slijtage en energieverbruik van machines aanzienlijk verminderd. Dat komt de levensduur van machines zeker ten goede. Wij bieden diverse soorten PTFE spray aan, afhankelijk van de toepassing. Wanneer onze standaardoplossingen niet toereikend zijn, creëren we op aanvraag productvarianten zodat deze naadloos aansluiten op uw werkzaamheden. Polyfluor denkt daarom graag met u mee.

Primaire eigenschappen PTFE spray

De PTFE spray van Polyfluor voorkomt allereerst slijtage en het vastzitten van onderdelen. De spray heeft een hoog kruipend vermogen zodat het diep kan binnendringen en alles kan smeren. PTFE spray is bovendien waterafstotend en beschermt perfect tegen corrosie. Daarbij zorgen wij voor de perfecte toepasbaarheid zodat het ook vooral praktisch is in gebruik. Niet elke plek is immers even gemakkelijk te bereiken. Met de speciale sproeikop kunt u zeer nauwkeurig richten waarmee u op de meest lastige plekken kunt komen. Verder kent PTFE spray van Polyfluor de volgende eigenschappen:

  • Laag wrijvingscoëfficiënt
  • Uitstekende mechanische en thermische stabiliteit
  • Bestand tegen zuren en alkaliën
  • Siliconenvrij
  • pH-neutraal

Andere PTFE-producten

Niet alleen leveren wij PTFE spray, ook levert Polyfluor PTFE slangen, PTFE platen, PTFE poeder, PTFE coating en PTFE tape. U kunt dus bouwen op Polyfluor als PTFE-specialist, wat uw behoefte ook is. Als branchespecialist heeft Polyfluor ook diverse branche-specifieke oplossingen bedacht rondom PTFE spray. Elke sector heeft immers te maken met andere uitdagingen en dus ook andere oplossingen. Onze uiterst deskundige branchespecialisten informeren u graag over de specifieke oplossingen voor uw branche.

Oplossend vermogen

Polyfluor zorgt voor naadloze oplossingen en PTFE spray kan daar onderdeel van zijn. Door onze uitgebreide kennis van PTFE denken wij graag met u mee hoe wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Dat kunt u zeker wel overlaten aan onze productspecialisten. Wanneer we een oplossing niet voorhanden hebben, gaan we direct aan de slag om dat voor u om het mogelijk te maken.
Polyfluor trekt graag samen met u op om uw uitdagingen aan te gaan. Wanneer u met ons samenwerkt, merkt u direct dat wij net dat stapje extra zetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij staan met beide benen op de grond en werken volledig transparant. Daarom kunt u er van op aan dat u realistische verwachtingen krijgt van ons. Wij doen wat wij beloven en dat maakt het ook een stuk eenvoudiger voor u om uw uitdagingen aan te gaan. Met de PTFE spray van Polyfluor komt alles in orde!

Technische informatie

Behoefte aan meer informatie over de eigenschappen van de PTFE spray van Polyfluor? Deze vindt u in onderstaande technische datasheet.

Behoefte aan meer informatie? 

Neem contact op met onze sales engineers voor technisch advies en een monster of vraag een offerte op maat aan.